Storitve

Redni vzdrževalni servisi

Že naslov pove vse. Za vaš avto bomo poskrbeli kot bi bil naš. Imamo najsodobnejšo diagnostično opremo, opremo za ekološko vzdrževanje klimatskih naprav, stroje za uravnoteženje pnevmatik, tester za izpušne pline… Skratka vse kar mora imeti sodoben servis.

Popravila, servisiranje ter obnova avtomatskih in ročnih menjalnikov, diferencialov ter razdelilnih gonil

V naši delavnici smo se specializirali za redna vzdrževanja in popravila vseh vrst avtomatskih menjalnikov na osebnih vozilih. Smo prvi v Sloveniji kateri smo se začeli ukvarjati s popravili in obnovo avtomatskih menjalnikov.  Ker se na tem področju redno izpopolnjujemo pri proizvajalcih menjalnikov, smo kos tudi najnovejšim modelom. Vgrajujemo samo originalne nadomestne dele. O smotrnosti popravila ali menjave pa se lahko posvetujete z našim strokovnjakom

Popravila motorjev

Vzdržujemo in popravljamo motorje vseh bolj poznanih avtomobilskih znamk. Zaradi svoje zahtevnosti pa so nam največji izziv znamke Mercedes, Audi, Bmw, Porsche z veseljem pa se lotimo tudi bolj eksotičnih znamk.

Polnenje in servis klimatskih naprav

Polnimo, servisiramo ter odpravljamo napake na avtoklimah starega R134a plina in prav tako novega R1234yf plina. Poleg omenjenega nudimo tudi dezinfekcijo prezračevalnega sistema z ozonom.

Popravila pogonskih sklopov, podvozja in zavor

Za varno vožnjo skrbijo deli, ki so očem skriti. Zavore, blažilniki, stabilizatorji, razna vodila in krmilni končniki. Ko ugotovimo napako, del zamenjamo z originalnim oziroma z obnovljenim po predhodnem dogovoru z lastnikom. Škoda bi bilo zaradi končnika, ki stane nekaj evrov končati v jarku..

Avtooptika

Nastavitev geometrije oziroma optike podvozja pomeni to, da na servisu nastavijo krmilni oziroma vozni mehanizem v takšne parametre, kot jih za vsako vozilo posebej določa proizvajalec. Žal se takšne nastavitve sčasoma porušijo, vzrok temu pa so lahko udarne jame na cesti, različne ovire ali celo prometna nesreča.

Kako veste, da je potrebna optična nastavitev podvozja?

Pri vožnji boste opazili naslednje nepravilnosti:

  • stabilnost vozila bo precej zmanjšana,
  • opazili boste slabšo lego vozila na cesti,
  • pri obračanju krmila boste začutili težave,
  • volan ne bo več v vodoravnem položaju,
  • vozilo bo pri pospeševanju ali zaviranju nestabilno,
  • avto pa bo “cukalo” v levo ali desno,
  • otežena bo vodljivost vozila, kar pa lahko vodi tudi do prometne nesreč.

Vulkanizerstvo ter shramba pnevmatik

Pravilna menjava in uravnoteženje pnevmatik je ključnega pomena vašega avtomobila za lego ter udobje vožnje. Pri nas vam na najsodobnejših napravah nudimo kvalitetno storitev. Nudimo vam tudi shrambo pnevmatik. Poleg shrambe vam pnevmatike očistimo ter pred sezono ponovno uravnotežimo.

Kleparska in ličarska popravila

Da ne iščete dobrega kleparja ali ličarja prepostite to nam. za vas bomo uredili vse od cenitve popravila ter nadomestnega vozila. Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami.

Nadomestno vozilo

V kolikor nimate prevoza ali drugega avtomobila vam ponudimo nadomestno vozilo po ugodni ceni.

Prodaja pnevmatik

Prodajamo vse vrste osebnih ter lahkih dostavnih pnevmatik. Pred nakupom vam svetujemo glede na vašo uporabo katera pnevmatika vam najbolje odgovarja. Poleg prodaje vam uredimo kvalitetno menjavo.

Prodaja rezervnih delov za avtomatske menjalnike

S 30 letnimi izkušnjami in prvi v sloveniji na področju popravil in obnove avtomatskih menjalnikov v osebnih vozilih vam nudimo prodajo rezervnih delov za vaš avtomatski menjalnik. Prodajamo rezervne dele za vse znamke avtomatskih menjalnikov.

Uvoz vozil po naročilu

Se spogledujete z novim avtomobilom v tujini in nimate izkušenj z uvozom? Pomagamo vam najti avto vaših želja ter ga pripeljemo v slovenijo, uredimo papirje do registracije, pregledamo stanje vozila ter brezplačno očistimo, da se bo svetil kot nov.

Nastavitve asistenčnih sistemov

Kamere in radarski senzorji za pomoč voznikom so nameščeni v skoraj vseh sodobnih avtomobilih.
V naši delavnici vam lahko vse nastavitve hitro in kakovostno uredimo z najnovejšo računalniško vodeno napravo Bosch DAS 3000.